Airco auto specialist in Wateringen

Ook de airco zal regelmatig wat onderhoud vereisen om optimaal te kunnen functioneren. Bij Garage Westland verzorgen we het onderhoud en reparatie van de airconditioning in uw auto. We kunnen ook de airco voor u vullen. Het is mogelijk om hiervoor direct online een afspraak in te plannen. 

auto airco onderhoud

Airco reparatie in Westland

Het is uiteraard mogelijk dat de airco in de auto toch stuk mocht gaan. In dat geval zullen wij deze vakkundig voor u controleren en repareren bij Garage Westland in Wateringen. Vooraf zult u een prijsopgave ontvangen, zo weet u precies wat de kosten zullen zijn. Om schade te voorkomen adviseren we ook in de koude maanden af en toe even de airco aan te zetten om het systeem optimaal te laten functioneren. Op alle reparaties die u bij Garage Westland laat doen is drie maanden BOVAG garantie van toepassing.

Airco vullen

Wanneer een airconditioning uitdroogt zal deze stuk gaan, het bijvullen van de airco is voor ons een eenvoudige handeling, voor u kan het op termijn flinke kosten besparen. Wij gebruiken hiervoor exclusief merkproducten om een optimale werking te garanderen. Dus kom een keer langs bij Garage Westland in Wateringen om de airco van uw auto bij te laten vullen.

Extra services

Naast het laten reparen van de airco in uw auto kunt u nog meer doen bij Garage Westland. Zo kunnen wij uw airco checken op eventuele mankementen, zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan. Bijvoorbeeld net voordat u op vakantie gaat. Als de airco gerepareerd moet worden, zal dit nooit zonder uw toestemming gaan. Daarnaast kunt u ook de airco van uw auto laten reinigen door Garage Westland. Zo blijft deze vrij van muffe geurtjes.

Aircocheck

Geurbehandeling airco