Auto kopen

Op zoek naar een mooie occasion? Garage Westland heeft altijd tientallen prachtige tweedehands auto’s op voorraad die voor u klaar staan in onze showroom. We bieden een breed scala aan merken en modellen in diverse prijsklassen. We weten haast zeker dat er ook voor u een mooie occasion tussen staat!

nieuwe auto kopen

Occasion kopen

Er is gekozen om Garage Westland geheel te richten op reparatie, onderhoud en banden (in samenwerking met Profile). Er worden in deze garage dus geen auto's verkocht. Alle occasions zijn ondergebracht in de showroom in Bergambacht. Wanneer u interesse heeft om een tweedehands auto bij ons te kopen, helpen wij u natuurlijk graag verder. Zo helpen wij u persoonlijk bij het zoeken naar de perfecte auto. 

Occasions aanbod

Nieuwe auto kopen

Naast ons wisselende aanbod van tweedehands auto’s verkopen we ook nieuwe auto’s bij Garage Westland. Daarbij profiteert u van een kleinschalige firma met een persoonlijke aanpak, op basis van een professionele werkwijze. Als BOVAG dealer werken wij onafhankelijk en bieden we u eerlijk advies bij de koop van een auto. Na aankoop verzorgen we uiteraard ook graag het onderhoud voor u met onze scherp geprijsde onderhoudsbeurten en APK keuringen. Wij zijn een RDW erkend autobedrijf.

Lees meer over de aanschaf van een nieuwe auto 

Zoekopdracht

Een occasion zoeken is niet zo eenvoudig, laat ons dit karweitje voor u opknappen. Geef aan wat voor een auto u wilt aanschaffen, en we gaan in ons grote netwerk aan betrouwbare autobedrijven zoeken of we de juiste match kunnen maken. Wanneer dit gelukt is zullen we uw droomauto leveren met zes maanden BOVAG garantie, uiteraard helemaal compleet afgeleverd.