Auto kopen

Op zoek naar een mooie occasion? Garage Westland heeft altijd tientallen prachtige tweedehands auto’s op voorraad die voor u klaar staan in onze showroom. We bieden een breed scala aan merken en modellen in diverse prijsklassen. We weten haast zeker dat er ook voor u een mooie occasion tussen staat!

Occasions aanbod

Nieuwe auto’s

Naast ons wisselende aanbod van tweedehands auto’s verkopen we ook nieuwe auto’s bij Garage Westland. Daarbij profiteert u van een kleinschalige firma met een persoonlijke aanpak, op basis van een professionele werkwijze. Als BOVAG dealer werken wij onafhankelijk en bieden we u eerlijk advies bij de aanschaf van een auto. Na aankoop verzorgen we uiteraard ook graag het onderhoud voor u met onze scherp geprijsde onderhoudsbeurten en APK keuringen. Wij zijn een RDW erkend autobedrijf.

Lees meer over de aanschaf van een nieuwe auto

 

nieuwe auto kopen 

Zoekopdracht

Een occasion zoeken is niet zo eenvoudig, laat ons dit karweitje voor u opknappen. Geef aan naar wat voor een auto u wilt aanschaffen, en we gaan in ons grote netwerk aan betrouwbare autobedrijven zoeken of we de juiste match kunnen maken. Wanneer dit gelukt is zullen we uw droomauto leveren met zes maanden BOVAG garantie, uiteraard helemaal compleet afgeleverd.