Auto kopen

Op zoek naar een mooie occasion? Garage Westland heeft altijd tientallen prachtige tweedehands auto’s op voorraad die voor u klaar staan in onze showroom. We bieden een breed scala aan merken en modellen in diverse prijsklassen. We weten haast zeker dat er ook voor u een mooie occasion tussen staat!

nieuwe auto kopen

Occasion Westland kopen

Er is gekozen om Garage Westland geheel te richten op reparatie, onderhoud en banden. Daarom hebben wij ook geen showroom op deze locatie. Alle occasions zijn ondergebracht in de showroom in Bergambacht. Wanneer u interesse heeft om een tweedehands auto bij ons te kopen, helpen wij u natuurlijk graag verder. Zo helpen wij u persoonlijk bij het zoeken naar de perfecte auto. Op onze website hebben we het meest actuele aanbod van occasions staan en hier kunt u alvast een kijkje nemen. Daarnaast kunt u bij ons langskomen om samen uw wensen te bespreken als het gaat om het kopen van een occasion. 

Occasions aanbod

Nieuwe auto kopen Wateringen

Naast ons wisselende aanbod van occasion auto’s verkopen we ook nieuwe auto’s bij Garage Westland. Daarbij profiteert u van een kleinschalige firma met een persoonlijke aanpak, op basis van een professionele werkwijze. Als BOVAG dealer werken wij onafhankelijk en bieden we u eerlijk advies bij de koop van een auto. Na aankoop verzorgen we uiteraard ook graag het onderhoud voor u met onze scherp geprijsde onderhoudsbeurten en APK keuringen. Wij zijn een RDW erkend autobedrijf.

Lees meer over de aanschaf van een nieuwe auto 

Zoekopdracht occasions Westland of ocassions Wateringen

Een occasion zoeken is niet zo eenvoudig, laat ons dit karweitje voor u opknappen. Geef aan wat voor een auto u wilt aanschaffen, en we gaan in ons grote netwerk aan betrouwbare autobedrijven zoeken of we de juiste match kunnen maken. Wanneer dit gelukt is zullen we uw droomauto leveren met zes maanden BOVAG garantie, uiteraard helemaal compleet afgeleverd.

Nazorg van uw occasions Westland

Uiteraard zorgen wij ervoor dat wanneer u een occasion auto koopt bij onze garage, dat deze loopt als een zonnetje. Een occasion Westland hoeft daardoor niet om de haverklap naar de garage omdat er iets stuk is. Wel moet een occasion net als elke andere auto onderhouden worden en dat voeren wij met veel plezier voor u uit. Ook wanneer u bijvoorbeeld een sterretje in uw ruit heeft kunt u bij ons terecht voor autoruitreparatie

Verzekering

Auto kopen bij Westland? Dan kunt u meteen een autoverzekering afsluiten als extra service. Een auto kopen in Wateringen bij Garage Westland doet u zonder risico's omdat wij bij de BOVAG zijn aangesloten en omdat wij er alles aan doen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Auto kopen Wateringen? Kom eens langs bij Garage Westland.