Autoruitreparatie

Bij een ruit die compleet kapot is zullen we u snel en vakkundig helpen met het plaatsen van een nieuwe ruit. Ook wanneer het “maar” een klein sterretje is door bijvoorbeeld steenslag is het raadzaam snel contact op te nemen met Garage Westland. Tot een diameter van 2,5 cm is reparatie vaak nog mogelijk, dat spaart u niet alleen tijd maar ook geld! 

autoruitreparatie 

Autoruitschade repareren

Heeft u schade aan een autoruit en zoekt u hiervoor een garage in het Westland? Vul dan vrijblijvend ons reparatieformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met u op voor een afspraak. Wees er op tijd bij en voorkom meer schade aan de autoruit, wij kunnen een sterretje vaak nog repareren waarmee een scheur kan worden voorkomen. Voor andere schade kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een auto reparatie

Autoruitschade vervangen

Voordat we beginnen met het vervangen van een complete autoruit zullen we daar altijd eerst een prijsopgave voor uitbrengen. We beginnen pas met de werkzaamheden wanneer u akkoord geeft. Wanneer u vervangend vervoer nodig heeft zullen we ook een passende oplossing aanbieden.

Combineer uw autoruitreparatie met een beurt           

Budgetbeurt voor €98,-* Meer info
Jaarbeurt voor €169,-* Meer info
Grote beurt voor €299,-* Meer info

Extra services

Auto reparatie offerte

Mobiliteitsgarantie

Vervangend vervoer

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken bij jullie?

Het is bij Garage Westland mogelijk om gemakkelijk online een afspraak te maken. Ook kunt u ons bereiken op: 0174 - 29 30 10
Als uw auto gerepareerd wordt kunt u dit uiteraard combineren met een onderhoudsbeurt of een andere dienst. Dit is ideaal, omdat u zo uw auto slechts 1 keer kwijt bent.

Jazeker, wij kunnen u voorzien van een leenauto als u daar behoefte aan heeft. De kosten hiervoor zijn €10,- per dag en €0,30 per kilometer inclusief benzine.